Tűnemez csodák

dscn6478-smallKözeleg a Karácsony és készülnek az angyalkák. Ha szeretnétek ilyen csodás angyalkát a karácsonyfátokra, vagy dekorációnak, esetleg unjátok, hogy szappant kapnak szeretteitek, írjátok meg kéréseteket. Az angyalkák (kb. 13-15cm) ára 2 550 Ft.

MEGVESZEM


mango babaháza_virag_babák_01 (Small)Csodaszép dekoráció és játék. Ezek a tűnemez technikával, a legfinomabb gyapjúból készült figurák díszíthetik lakásodat és önfeledt játékba kísérhetik gyermekedet. Kézzel és sok-sok szeretettel, no meg egy kis varázslattal teremtődik minden darab.Amikor leülök és elkezdem készíteni babákat, még nem tudom milyen lesz az eredmény. A színek, a formák folyamatosan alakulnak. Itt egy szőke hajkorona, ott egy virágcsokor a kézben. De készült már focista is. Az eredmény minden esetben lenyűgöző.

mango babaháza_kerti babák_24 (Small) mango babaháza_virag_babák_06 (Small)  mango babaháza_fotok_04 (Small)mango babaháza_kerti babák_16 (Small)

Árak:

Tűnemez baba, lógó: 2 000,- Ft

Tűnemez baba, álló: 2 500,- Ft

MEGVESZEM


Sárkányok – 2016.06.07.

Ezek a cuki sárkányok képesek beleszerelmesedni mindenféle királylánykákba, csak hogy fejfájást okozzanak a hős lovagoknak. Vajon kit választ a királylány? Ha megküzd a lovag a sárkánnyal vajon ki győz? Ha szeretnéd tovább játszani a mesét, most még megvásárolhatod a szereplőket!

MEGVESZEM


MEGVESZEM


MEGVESZEM