Mangó

Üdvözöllek a Mangó Babaházában kedves Látogató!1966721_850106545033899_3692334150453419556_n

Mátyás Zsuzsa vagyok, most már főállású álmodozó és babakészítő. Inspirációt a Waldorf világból és két csodálatos gyermekemből merítek.

A Waldorf  izgalmas, színes világával 2011-ben kerültünk nagyon közeli kapcsolatba. Nagyobbik gyermekünk ekkor indult el egy fantasztikus utazásra a gödi Waldorf óvodában. Engem is beszippantott ez a szabad és kreatív közösség, melynek hatására először csak saját gyermekeimnek készítettem babákat. Az elkészült babák nem csak a gyerkőceimet varázsolták el, hanem egyre több érdeklődő is akadt, akik saját lurkónak szerettek volna mesés ölelgetni valót.

Egy olyan birodalomba csöppentem és olyan tapasztalatokkal lettem gazdagabb, amik gyökeresen megváltoztatták az életemet. A Waldorf babák készítése mellett folyamatosan keresem az új ötleteket, inspriációkat. Így találtam rá a gyapjúra amit eddig csak a babák belsejébe bújtattam, most a napvilágra került a nemezelés és a tűnemez technika segítségével. Ami magával hozta, hogy egyre bővül az a mesevilág amelyben alkotni igazi élvezet és kihívás.

Segítségemre van 2 tündér,  a lányaim, akik szigorúan ellenőrzik a kikerült alkotásokat és nagyon jó érzés amikor azt hallanom tőlük, hogy “anyu ugye ez lehet az enyém?”, vagy “ugye nekem is csinálsz egyet?”. :o)

Ha kedvet kaptál kérlek nézz szét az oldalamon.

Jó böngészést! Amennyiben kérdésed van, ne habozz, írj emailt!